PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

2021 YILI İÇİN - TAŞINABİLİR OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARIMIZ - 2021.08.23

Değerli hasta ve yakınlarımızın dikkatine,

2021 yılı içinde planladığımız taşınabilir oksijen konsantratörü bağışımız ile ilgili açıklama şöyledir.

  • Cihazın kullanım hakkının devredileceği hastanın mutlak suretle PAH, Skleroderma, KTEPH, EisenmengerSendromu veya IPF hastası olması şarttır. Ayrıca mutlaka hastanın sürekli oksijen kullanması gerekliliğine dair heyet raporu ve hastalığını belgelendiren bir raporla birlikte derneğe müracaatın yapılması gerekir.
  • Nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi müracaat evraklarınız arasında bulunması gerekir.
  • Tıbbi açıdan acilen cihaza erişmeniz gerekiyorsa eğer, başvurunun doktorunuz tarafından derneğimize yapılması gerektiğini hatırlatmayı isteriz.
  • Cihaz, İzmir'de teslim edilecektir.
  • Sizden istediğimiz bu bilgiler, KVKK gereği cihaz bağışını talep eden kişiyi teyit etmek amacıyla istenmektedir. Cihaz bağışı talebinde bulunmak için bu bilgileri derneğimizle paylaşmak zorunda olduğunuzu bildirmek isteriz.

Kullanım hakkının teslim edileceği cihaz ki, bundan sonra sadece "cihaz" olarak ifade edilecektir. Hem FDA hem de FAA şartlarını içeren bir cihazdır. Müracaat, iletişim bilgilerinizin içerisinde yer aldığı mailiniz ile birlikte PAHSSc@gmail.com mail adresimize yapılmalıdır.

Değerlendirilen başvurular neticesinde uygun bulunan hastayla iletişime geçilerek, cihazın teslimi İzmir'de gerçekleştirilecektir.

Sizlere daha çok cihaz bağışlayabilmeyi biz de çok istiyoruz ancak bu sizlerin bağışlarınızla mümkün olabilir.

Birlikte güçlüyüz.

Not: Derneğimizin üyeleri ile daha öncesinden derneğimize bağış yapmış olanlara, cihaz bağışında öncelik hakkı tanınacaktır.

Bilgilerinize arz olunur.
PAHSSc YK

https://www.pahssc.org.tr/duyuru/195/nefes-olmak-ister-miydiniz-2021-07-26

#PAHSSc #TaşınabilirOksijenKonsantratörü #TaşınabilirOksijenSistemleri #Oksijen #PAH #Skleroderma #KTEPH #iPF #EisenmengerSendromu #PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #YarınlarımızİçinÇalışıyoruzPAHSSc

Eskişehir Web Tasarım