PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

DAHA HER ŞEY BİTMEDİ ORKESTRASI PROJEMİZ - 2018.01.11

Aramızdaki müzisyenleri bir görelim bakalım! Yücel Özgür Keskin ile birlikte 2008'li yıllarda başlattığımız bu projeyi, şimdi hayata geçirmeyi istiyoruz.

BİZİM İÇİN DAHA HER ŞEY BİTMEDİ! diyen, bir müzik aleti çalan ve ya sesine güvenen, ciddi/ölümcül bir hastalıkla mücadele eden hasta ve yakınlarının yer alacağı, orkestra oluşumuna, sizleri davet ediyoruz.

Yücel Özgür Keskin; " Keman piyano çello kontrabas flüt klarinet saksafon trompet trombon bateri gitar vb. enstrümanlardan herhangi birini çalabilen; profesyonel olmasa da bu konuda iddiası olan ve bu arada ciddi bir rahatsızlığı bulunan hastalardan (ya da yakınları) bir orkestra kurmak. Benim şefliğim ve eğitmenliğim altında haftanın belli günlerinde toplu çalışmalar yapmak. Final olarak; bu orkestra ile TV lerde ya da çeşitli platformlarda konserler vermek. Belki sponsor bularak yurt dışında etkinliklere katılmak... Bunun için gereken materyaller elbette enstruman çalabilen hasta yada yakinları, çalışabilecek bir mekan ve gerekli enstrümanlardır. Şehir olarak, Kamil bey Ankara dese de; eğer gerekli çoğunluk ve şartlar oluşursa İstanbul ya da izmir de olabilir. Sevgiler.

Proje yaratıcıları; Yücel Özgür Keskin ve Kamil Hamidullah

Projenin Sahibi: Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği

#DahaHerŞeyBitmediOrkestrası

https://www.facebook.com/groups/356101168205866/

Eskişehir Web Tasarım