PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

AVRUPA AKCİĞER VAKFI - ELF, PAHSSC'Yİ 11. KEZ HABER YAPTI - 2020.08.28

Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği faaliyetleriyle, Avrupa'daki diğer akciğer hastalıkları hasta derneklerini geride bırakarak, yine Avrupa Akciğer Vakfı'na haber oldu...

Mutluyuz gururluyuz...
Emeği, desteği, katkısı olan herkese çok çok teşekkürler.
Sizinle Daha GÜÇLÜYÜZ!

Thank You European Lung Foundation (ELF)

https://www.europeanlung.org/en/news-and-events/news/patient-organisation-round-up-august-2020

 

PAHSSC BAŞARILI BİR HASTA GÜNÜ ORGANİZE ETTİ 

 

Dünya Skleroderma Günü için, pulmoner hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği (PAHSSc) biri genç hastalara, diğeri yetişkinlere odaklanan iki bölüme ayrılmış sanal bir hasta bilgilendirme günü düzenledi. Karşılaşılan ortak sorunları, prognozu ve yeni gelişmeleri tartıştılar. Her iki bölüme de iyi katılım sağlandı. Ve Dünya Skleroderma Günü, Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlayan köprüleri Skleroderma mavisi renginde aydınlatılmasıyla sona erdi.

 


 

PAHSSc HOLDS SUCCESSFUL PATIENT INFORMATION DAY

 

For World Scleroderma Day, the Pulmonary Hypertension and Scleroderma Patient Association (PAHSSc) held a virtual patient information day split into two parts – one focusing on young patients and the other on adults. They discussed common problems faced, prognosis and new developments. Both parts were well attended. The day ended with the illumination of the bridge that connects Europe and Asia in the blue Scleroderma colour.

Eskişehir Web Tasarım