PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

6-12 MAYIS KAN BAĞIŞI HAFTASI - 2021.05.06

6-12 Mayıs Kan Bağışı Haftası

 

Kan bağışı yaparak "CANA CAN KATANLAR", organlarını da bağışlayarak vefatlarının ardından 8 kişiye CAN, dokularıyla ise 50 kişiye UMUT olabilirler.

Büyük düşün, organlarını da bağışla. 

 

'Kan ve Plazma Bağışlamak'' cümlesini COVID-19 sebebiyle daha çok duymaya başladık. Covid’li bir hastanın iyileşmesi için Covid geçirmiş başka bir hastanın bağışladığı plazmaya ihtiyaç duyuldu. Hastaların yakınları sevdiklerini kurtarmak için sosyal medyada seferberlik başlatıp herkesi plazma bağışçısı olmaya davet etti. Bir kere daha anladık ki ne tür bir ''bağış'' olursa olsun tüm bağışlar hayat kurtarır. Bu kimi zaman kan, kimi zaman doku, kimi zaman ilik, kimi zaman da organ bağışı olabilir. Sadece kan bağışçılarına değil, bize yaşam hediye eden bütün donörlerimize şükranlarımızı sunuyor, duyarlı ve '' bağışçı'' insan sayısının artmasını diliyoruz. 

 

#KanBağışıHaftası #KanBağışı #KökHücre #Kan #ilik #Kornea #Organ #Akciğer #Kalp #Bağırsak #Karaciğer #Böbrek #Pankreas #Plasma #Doku #OrganBağışı #OrganNakli #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #OrganBağışındaBelçikaModeli #donor #1Bağış8Yaşam #PAHSSc #VarsayılanOnam #VarsayılanRıza #AksiBeyanEdilmedikçe #Can #Umut #NadirHastalık #Bağış

Eskişehir Web Tasarım