PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

NTV - ORGANLARIYLA YAŞATAN ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR HABER DOSYASINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE FİDAN BAĞIŞINDA BULUNDUK - 2022.09.02

Organ bağışının çok azaldığı ancak yaklaşık her 17 dakikada 1 kişinin, hastalık veya kaza sonucunda organ nakli gerektiren bir durumla karşı karşıya kaldığı ülkemizde #OrganBağışı konusunda farkındalık yarattıkları için Sayın Melike ŞAHİN, @NTV ve çalışanları ile haber dosyasına destek veren herkese ve bugün yaşamlarımızı borçlu olduğumuz donörlerimiz ile bizi 2. hayatımıza kavuşturan organ nakli ekiplerine teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz.

İyi ki varsınız.

Ülkemizde her yıl yaklaşık organ bekleme listesine eklenen 2.000'i çocuk toplam 30.000 kişi, öldükten sonra ihtiyaç duymayacağınız organlarınızla 2. bir hayata tutunmak için organlarınızı bağışlamanızı bekliyor. Esila'nın dediği gibi; "Organlarınıza bu dünyada ihtiyaç var yanınızda mezara götürmeyin!"

Yarın bu piyango belki size veya sevdiklerinize de çıkabilir.

Değişim kendimizden başlar. Sizlerde bir 5 dakikanızı ayırarak bir sağlık kuruluşuna yolunuz düştüğünde, organlarınızı bağışlayabilirsiniz.

Organ bekleyenler çaresiz değiller! Çareleri sadece bizleriz.
#SEN, #BEN, #O, herkesi organ bağışında bulunmaya davet ediyoruz.

Organlarımız toprak değil #CAN olsun

Programda yer alan Sayın,
NTV
Abdi Akcan
Asel Hafsa
Aygün Mengelli
Cihan Çekiç
Cumhur Çatkaya
Dr. Gültekin Hoş
Dr. Mehmet Balkanay
Dr. Oğuz Konukoğlu
Dr. Timur Didinen
Esila Tüfekçi
Hazal Sofuoğlu
Kazım Özcan
Mehmet Seyman
Melike Şahin
Melisa Erdem
Metehan Sofuoğlu
Nilgün Didinen
Oktay Taşkın
Selda Urhan
Semra Ağustos
Serhan Didinen
Turhan Didinen
Zeynep Tüfekçi

Adınıza yaptığımız fidan bağışıyla #PAHSScHatıraOrmanı’nda Nefesimize #NEFES oldunuz.

PAHSSc Hasta Derneği

 

#BağışlaTürkiyem #OrganNakli #OrganBağışıHayatKurtarır #PAHSSc #Donor #Donör #AkciğerNakli #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #OrganBağışındaBelçikaModeli #VarsayılanOnam #VarsayılanRıza #AksiBeyanEdilmedikçe #1Bağış8Yaşam #Organ #YaşamHakkı #Nefes #ZamanÖnemli #PresumedConsentOrganDonation @bagisla_turkiyem @organnaklivakfi @onkodtr @saglikbakanligi @aygun.aygunn.52 @mehmetseyman2126 @esila_kalp_bekliyor @melsah @organ.nakli.koordinatoru #NefesAldıkçaUmutVar #BirFidanNefesdeBizden #Minnettarız #Teşekkürler

Eskişehir Web Tasarım