PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

5 ARALIK DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜ - 2020.12.05

Sevgili takipçilerimiz… Bugün 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü! Bize #nefes olan tüm gönüllülerimizin bu özel günü kutlu olsun! İyi ki varsınız.

Sizler olmadan biz ilerleyemeyiz çünkü derneğimizin yönetimi hep hastalardan oluşuyor ve bizler de hastalıklarımız nedeniyle çeşitli sınırlarla kısıtlanıyoruz. Hastalarımız için daha çok şey yapabilmeyi biz de istiyoruz ancak bunu ancak sağlıklı gönüllülerimizin sorumluluk almaları ile başarabiliriz. Bu yüzden sizleri daha fazla aramızda görmeyi istiyoruz. Özellikle de hasta çocuklarımızın ebeveynlerini. Gelin aydınlık yarınlarımızı birlikte inşa edelim.

Gönüllü birey, gönüllü çalışmayı plansız programsız, sorumluluk üstlenmeden, istediği zaman vazgeçilecek bir lütuf olarak görmemelidir. Gönüllü, her görevi üstlenmek zorunda değildir, ancak bu, üstlendiği görevleri yerine getirmeme veya eksik yapma hakkını vermez. Gönüllü, profesyonel çalışan olmamakla birlikte, üstlendiği görev ne kadar basit olursa olsun onu ‘profesyonelce’ yerine getirmelidir. Gönüllülük amatörlük değildir.

Bütün Gönüllülerimize Teşekkür Ederiz.

#gönüllü #herkesicingonulluluk #volunteer #5Aralık @ugkturkiye #5AralıkDünyaGönüllülerGünü #DünyaGönüllülerGünü #InternationalVolunteerDay
#gönüllülük #geleceğegönüllüyüz #nefesaldıkçaumutvar Videonu bizimle paylaş #PAHSSc @unvolunteers #volunteerday #PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #Skleroderma #idiyopatikpulmonerfibrozis #pulmonaryhypertension #PulmonaryArterialHypertension #Scleroderma #idiopathicpulmonaryfibrosis #EisenmengerSendromu #AkciğerNakli #OrganBağışındaBelçikaModeli #lungtransplant #ipf #ssc #pah #teşekkürederiz

Eskişehir Web Tasarım