PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

PROF. DR. ÖZGÜR KASAPÇOPUR HOCAMIZIN BAŞARILARINI, CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ - 2021.10.01

İstanbul Üniversitesi, Çocuk Romatoloji Bilim Dalı Başkanı, Türkan Saylan Tıp Bilim Ödülü sahibi Prof. Dr. Özgür Kasapçopur, Cerrahpaşa'da en yüksek sayıda bilimsel yayın yapan öğretim üyesine verilen “Bilimsel Yayın Ödülü”ne layık görülmüştür. Kıymetli hocamızı, bilimsel bilgi birikiminin geleceğe taşınması adına yaptığı değerli çalışmalar için, hayatına dokunduğu tüm çocuklar ve hastalar adına biz de gönülden kutluyoruz.

İyiki varsınız hocam
Sevgi ve saygılarımızla
#PAHSSc
#Skleroderma #SistemikSkleroz #JuvenilSkleroderma #Romatoloji #Scleroderma #systemicSclerosis #JuvenileScleroderma #Rheumatology @saglikbakanligi

#Repost @ozgurkasapcopur
...
Bilim ve bilgi insanlığa geleceğe taşıyan en önemli birikim. Bu birikimleri taçlandıranlar ve insalığın ufkunu açanlar ise bilimsel üretimler. Bilim insanlarının geleceğe kalan ürünleri ise bilimsel yayınlar. Üniversitemiz İstanbul Üniversitesi -Cerrahpaşa’da en yüksek sayıda bilimsel yayın yapan öğretim üyesine verilen “Bilimsel Yayın Ödülü”nü sevgili dekanımız ve hemşehrim Prof. Dr. Sait Gönen’den büyük bir gururla aldım.
*
Ama almış olduğum bu ödül yalnızca benim değil, 41 yıldan bu yana bir parçası olduğum Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin, 35 yıldan beri beni konuk eden Cerrahpaşa Çocuk kliniğinin ve 25 yıldan bu yana var olan Cerrahpaşa Çocuk Romatolojinin. Bu ödül öğrencilerimizin, hastalarımızın, asistanlarımızın ve birlikte çalıştığımız sağlık çalışanlarının. Ama en büyük teşekkürüm sevgili Kenan, Amra, Sezgin, Oya, Mehmet, Fatih ve Aybüke’ye. Bir teşekkür borcum da Mine, Ali Güney, Aslı ve moral kaynağım Özgür Boran’a.

******

Dr. @aadrovic said;

"An award for the highest number of scientific publications during the 2019-2020 for the prof. Ozgur Kasapcopur. I am truely proud and thankful for being a part of this amazing story called Cerrahpasa Pediatrics, Cerrahpasa Pediatric Rheumatology. ♥️ @ozgurkasapcopur @dr.haluk_cokugras @saitgonen @drsezginsahin #cerrahpaşatıpfakültesi #cerrahpaşapediatri "

Eskişehir Web Tasarım