PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

ANKARA ŞEHİR HASTANESİ BİZİ HABER YAPTI - 2019.10.16

https://ankarasehir.saglik.gov.tr/TR,386507/pulmoner-hipertansiyon-ve-skleroderma-hasta-dernegi-baskani-kamil-hamidullah-ankara-sehir-hastanesi-bashekimi-op-dr-aziz-ahmet-sureli-ziyaret-etti.html

 

Pulmoner Hipertansiyon, Skleroderma, İdiopatik Pulmoner Fibrosiz hastalıkları ile bu hastalıklara bağlı olarak Akciğer Naklive Kalp-Akciğer Nakliolan hastaların ve yakınlarının dayanışma ve toplumda bu hastalıklar konusunda farkındalık oluşturma amaçlarıyla bir araya gelerek oluşturduklarıPulmoner Hipertansiyon veSkleroderma Hasta Derneği Başkanı Kamil Hamidullah Ankara Şehir Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’i ziyaret etti.

 

Kalp Damar Hastanemizin Göğüs Cerrahi Kliniğinde Eğitim Görevlisi olarak görev yapan Akciğer Nakil Merkezimizin Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Erdal Yekeler’in de bulunduğu ziyaret sırasında toplumda Pulmoner Hipertansiyon, Skleroderma, İdiopatik Pulmoner Fibrosiz hastalıkları ve organ bağışı konularında farkındalık oluşturulmasının önemi konuşuldu.

 

Kendisi de çift akciğer nakilli olan Dernek Başkanı Kamil Hamidullah, Ressam Canan Aksoy'un "Nefes Aldıkça Umut Var" temasıyla dernek için gönüllü olarak yapmış olduğu yağlı boya tabloyu Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’e takdim etti. Ankara Şehir Hastanesi ailesi adına teşekkürlerini ileten Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ise Dernek Başkanı Kamil Hamidullah’a hastanemiz adına bir teşekkür plaketi takdim etti.

Eskişehir Web Tasarım