PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

NEFES ALDIKÇA UMUT VAR - DR. BEHÇET UZ ÇOCUK HASTALIKLARI VE CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE - 2019.09.30

Nefes Aldıkça Umut Var - Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde

 

30 Eylül 2019 Nefes Aldıkça Umut Var - Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde

Ressam Canan Aksoy'un #pahssc için yaptığı #nefesaldıkçaumutvar adlı tablomuzu Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne #hediye ettik.

Başhekim Sayın Doç. Dr. Tanju Çelik Bey, Doç. Dr. Timur Meşe Bey'e, Hemşire Reyhan Yalınız'a çok çok teşekkür ederiz. 

Sevgili milyonda 15-50 aralığındaki #pah #ssc #es nadir hastalık tanısı alan çocuklarımızın aileleri, #yalnız değilsiniz. Gelin beraber mücadele edelim. Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği.

#PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #AkciğerYüksekTansiyonu #Skleroderma #SistemikSkleroz #Reyno #Eisenmenger #EisenmengerSendromu #idiyopatikPulmonerFibrozis #KTEPH #AkciğerNakli #KalpAkciğerNakli #NadirHastalık #Nadirhastalıklar #OrganNakli #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #OrganBağışındaBelçikaModeli #Raynaud #görünmezengellilik #PPH #IP0 
#YarınlarımızİçinÇalışıyoruzPAHSSC Nadir Hastalıklar Ağı / Rare Diseases Network

Dr. Behçet Uz EAH;"Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği yöneticileri hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Tanju Çelik'i makamında ziyaret etti. Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma hastalığı ve bu hastalıklarla mücadele eden hasta ve yakınları için yapılabilecek iyileştirmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Çelik; her çocuğumuzun olduğu gibi bu hastalıklarla mücadele eden çocuklarımızda bizim için özeldir. Hastane olarak her türlü imkanımızı çocuklarımız için seferber ettik, dedi. Ziyaret sonunda dernek yöneticileri ressam Canan Aksoy'un "Nefes Aldıkça Umut Var" isimli çalışmasını hastanemize hediye etti."

 

Eskişehir Web Tasarım