PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN - 2020 .03.14

 

14 Mart 2020 Bizler Nadir bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Bu sürecimizde, bizimle beraber mücadele eden sizler, bizden daha NADİRSİNİZ!

"Okullar tatil edildi.
Üniversiteler tatil edildi.
AVM'ler boşaldı.
Maçlar seyircisiz.
Etkinlikler iptal.
Ticaret durdu.
Uluslararası sınırlar kapatıldı.
İnsanlar birisine dokunmaya korkar oldu.

Fakat hastaneler hala AÇIK! Sağlık Çalışanları hastaların nabzını kontrol etmek için,karnını muayene etmek için hastalara dokunuyor, öksürük-nefes darlığı olan hastaların akciğer seslerini dinlemek için hastalarla yakın temas kuruyor.

Sağlık Çalışanları endişeleri olsa da ateşi olan, öksüren, nezle olan hastasını bırakıp kaçmıyor ve görevini layıkıyla hatta fazla fazla çalışarak yerine getiriyor.

En yüksek risk altında olan ancak geri adım atmayan, tek topluluk... SAĞLIK ÇALIŞANLARI"


Büyük fedakarlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın " 14 Mart Tıp Bayramını" kutlarız.

#14mart #tıpbayramı #sağlıktaşiddetehayır #RemembertheZebra #zebra #zebrayıanımsa #Nefes #PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #AkciğerYüksekTansiyonu #Skleroderma #SistemikSkleroz #EisenmengerSendromu #idiyopatikPulmonerFibrozis #KTEPH #AkciğerNakli #KalpAkciğerNakli #raynaud #OrganNakli #OrganBağışı #GörünmezHastalık #NadirHastalıklarAğı #Nadirhastalık #PAH #SSc #IPF #PH #ES #PPH #GörünmezEngellilik

Eskişehir Web Tasarım