PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

NEFES ALDIKÇA UMUT VAR - ORGAN BAĞIŞININ SEMBOL İSİMLERİNDEN OP. DR. GÜLTEKİN HOŞ HOCAMIZDA - 2019.12.08

Gültekin Hoca ve Melekleri

08 Aralık 2019 Sağlık Bakanlığı Kuzey Marmara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Opr. Dr. Gültekin HOŞ hocamıza, Organ Bağışı konusunda gösterdiği olağanüstü çalışmalarından ötürü ressam @canan8287 'ın derneğimiz için yaptığı #nefesaldıkçaumutvar adlı tablomuzdan hediye ettik.

Ben hariç @gultekinhos hocamızın yanındaki melekler, organ bağışı için mücadele eden ekibi. Bize donör bulmak için 7/24 çalılıyorlar.

Bugüne kadar dernek olarak kurum dışunda 2 kişiye tablo hediye ettik. #OrganBağışındaBelçikaModeli kanun teklifi için Sn. #TacidarSeyhan ve Gültekin Hoş hocamız

Sevgili milyonda 15-50 aralığındaki #pah #ssc #es #ipf nadir hastalık tanısı alan çocuklarımızın aileleri, #yalnız değilsiniz. Gelin beraber mücadele edelim. Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği.

#PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #AkciğerYüksekTansiyonu #Skleroderma #SistemikSkleroz #Eisenmenger #EisenmengerSendromu #idiyopatikPulmonerFibrozis #donor #AkciğerNakli #nefes #organ #OrganNakli #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #OrganBağışındaBelçikaModeli #görünmezengellilik #PPH #PAH #SSC #IPF #istanbul #nefesepahabiçilmez #nefesaldıkçaumutvar #pahssc #sizinledahagüçlüyüz

Eskişehir Web Tasarım