PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

NEFES ALDIKÇA UMUT VAR - İSTANBUL KARTAL KOŞUYOLU YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE - 2019.12.07

 

7 Aralık 2019 Nefes Aldıkça Umut Var - İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 

Ressam Canan Aksoy'un #pahssc için yaptığı #nefesaldıkçaumutvar adlı tablomuzu @kosuyolu_eah'ne #hediye ettik.PAH Merkezine, Bize nefesimizi yeniden kazandıran Cihangir Kaymaz hocamız ve ekibine, PAH'lı hastalara akciğer nakli yapmaya başlayan Erdal Taşçı hocamız ve ekibine ve hayatımıza dokunan sağlık çalışanlarına emekleri için çok çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Sevgili milyonda 15-50 aralığındaki #pah #ssc #es #ipf nadir hastalık tanısı alan çocuklarımızın aileleri, #yalnız değilsiniz. Gelin beraber mücadele edelim. Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği.

#PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #AkciğerYüksekTansiyonu #Skleroderma #Reyno #EisenmengerSendromu #idiyopatikPulmonerFibrozis #KTEPH #AkciğerNakli #KalpAkciğerNakli #NadirHastalık #OrganNakli #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #OrganBağışındaBelçikaModeli #Raynaud #görünmezengellilik #PPH #IPF #pah #ssc #es #ph #YarınlarımızİçinÇalışıyoruzPAHSSC @saglikbakanligi @ailevecalisma @tcbestepe @nadirhastaliklaragi @ankarasehirhast

Eskişehir Web Tasarım