PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

DOKTORLARIMIZ ÇALIŞMALARIMIZI TAKDİR ETTİLER - 2020.04.29

29 Nisan 2020 Türkiye'de ilk kez bilimsel bir yayında doktorlarımız çalışmalarımızı takdir ettiler. 30 yıldır farkındalık çalışmaları yürüten bir topluluk olarak yanımızda olmalarından dolayı asıl biz Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği'ne ve Sayın Prof. Dr. Hakkı Tankut Akay hocamıza çok çok teşekkür ederiz. 

"Teşekkür:
Nadir Hastalıklar Ağı Kurucu Üyelerinden, Türkiye Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği Başkanı ve Sayın Kamil Hamidullah Bey’e, müşterek problemleri hasta bakış açısından tespiti nedeniyle teşekkür etmek isteriz. Aynı şekilde, sağlık hizmeti sunan üyelere ( sağlık çalışanlarına?) salgın karşısında, kendi hayatları ve ailelerinin hayatlarına olası bir tehdide rağmen, kahramanca fedakarlıkları için teşekkür ederiz."

 

@uvecd2020 @tankutakay #Nefesepahabiçilmez
#Nefes #PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #Covid19 #Coronavirus #covid_19 #Koronavirüs #evindekaltürkiye #evindekal #risk #riskgrubu #AkciğerYüksekTansiyonu #Skleroderma #SistemikSkleroz #EisenmengerSendromu #idiyopatikPulmonerFibrozis #KTEPH #AkciğerNakli #KalpAkciğerNakli #raynaud #OrganNakli #OrganBağışı #Görünmezhastalık #NadirHastalık #PulmonaryHypertension #GörünmezEngellilik #teşekkürler #birliktegüçlüyüz

Eskişehir Web Tasarım