PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

AVRUPA AKCİĞER VAKFI - ELF, PAHSSC'Yİ 9. KEZ HABER YAPTI - 2020.06.04

 

Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği faaliyetleriyle, Avrupa'daki diğer akciğer hastalıkları hasta derneklerini geride bırakarak, yine Avrupa Akciğer Vakfı'na haber oldu... Mutluyuz gururluyuz...
Emeği, desteği, katkısı olan herkese çok çok teşekkürler.
Sizinle Daha GÜÇLÜYÜZ! Ne kadar çok elimiz, ayağımız olursa o kadar çok iş yapabiliriz. Hepinizi derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. 

Thank You European Lung Foundation

https://www.europeanlung.org/en/news-and-events/news/patient-organisation-round-up-june-2020

 

PAHSSC UZMANLARI, TOPLANTILARLA TÜRKİYE GENELİNDE DAHA FAZLA HASTAYA ULAŞTIRIYOR

Türkiye pulmoner hipertansiyon ve Skleroderma hasta Derneği (PAHSSc) son birkaç aydır çeşitli çevrimiçi toplantılara, web seminerlerine ve konferanslara katılmaktadır. Pulmoner arteriyel hipertansiyon (PAH) konusunda uzmanlaşmış kardiyologlar ve pulmonologlar, PAHSSc üyelerinin çok şey öğrendikleri ve sorularını cevapladıkları PAH ve COVİD-19 hakkında çevrimiçi sunumlar gerçekleştirdiler.

hasta Derneği olarak, deneyimli PAH hastalarından Pulmoner hipertansiyon üzerine İnstagram videoları düzenlediler ve skleroderma hastaları içinde benzer bir dizi düzenleyecekler. Karantina sırasında PAHSSc, çevrimiçi faaliyetleri ile Türkiye'nin dört bir yanından daha fazla hastaya ulaşmayı başarmış, daha fazla insanı bir araya getirerek deneyimlerini paylaşmayı başarmıştır.

PAHSSC MEETS WITH EXPERTS AND CONNECTS WITH MORE PATIENTS ACROSS TURKEY

The Pulmonary Hypertension and Scleroderma Patient Association (PAHSSc) of Turkey has been attending several online meetings, webinars and conferences over the last few months. Cardiologists and pulmonologists specializing in pulmonary arterial hypertension (PAH) carried out online presentations on PAH and COVID-19, from which PAHSSc members learnt a lot and had their questions answered.

As a patient association, they organised Instagram videos featuring experienced PAH patients, and they will follow it with a series for scleroderma patients. During quarantine, PAHSSc has managed to reach more patients from all around Turkey through their online activities, bringing more people together to connect virtually and share experiences.


#NadirHastalık #PulmonaryHypertension #PulmonerHipertansiyon 
#idiyopatikpulmonerfibrozis #IdiopathicPulmonaryFibrosis #Skleroderma #Scleroderma #SistemikSkleroz #SystemicSclerosis #EisenmengerSendromu #EisenmengerSyndrome #RareDisease #Raynaud #KTEPH #CTEPH #AkciğerNakli #LungTransplant #OrganBağışı #OrganBağışındaBelçikaModeli #OrganNakli #VarsayılmışOnamSistemi
#VarsayılmışRızaSistemi #PresumedConsentOrganDonation #PulmonaryArterialHypertension #PulmonerArteriyelHipertansiyon #europeanlungfoundation #ELF #sizinledahagüçlüyüz #YarınlarımızİçinÇalışıyoruzPAHSSC #PAHSSc @eurordis @nadirhastaliklaragi @saglikbakanligi @ailevecalisma @europeanrespiratorysociety @prof.sule_yavuz @gulfer.okumus @birinciomerr @emine.cayiroglu @aaslici @kesimoglud @aysekoraakersoy @begumfulya @suyolcuturgay @pahramanhacer @kartaca

 

Eskişehir Web Tasarım