PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI - 2021.04.23

 

PAHSSc - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği Yönetim Kurulu Başkanları;

 

Sayın İlkim Hira KOŞAR,
Sayın Mehmet Ali TAŞKIRAN,
Sayın Berat Kağan SARI,
Sayın Sinan DAĞISTAN,
Sayın Nefes Su YILDIZ,
Sayın Ezgi YİĞİT,
Sayın Kuzey ANAR,
Sayın Mehmet Tuna ŞİRİN,

 

bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken skleroderma’ya, pulmoner hipertansiyon'a bir an önce çare bulunabilmesini dilediler.

 

14 yaşından küçük çocuklarımıza neredeyse organ bağışının yapılmadığına dikkat çektiler ve "Organlarınız toprak değil can olsun" diyerek herkesi bu konuda duyarlı olmaya ve organ bağışında bulunmaya davet ettiler.

 

PAHSSc - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmetle, özlemle anıyoruz.

 

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar!"

Mustafa Kemal Atatürk
19.10.1922 (Vakit)

 

#23Nisan #UlusalEgemenlikveÇocukBayramı #Çocuk #Bayram #Atatürk #Atam #Ataturk #MustafaKemalAtaturk #MustafaKemalAtatürk #Mustafa #Kemal #Gazi #MustaphaKamal #Başkomutan #Başöğretmen #PAHSSc #Ulusal #UlusalEgemenlik #ÇocukBayramı #Egemenlik #23NisanUlusalEgemenlikveÇocukBayramı #PulmonerHipertansiyon #AkciğerYüksekTansiyonu #1Bağış8Yaşam #OrganBağışı #OrganNakli #AkciğerNakli #Skleroderma #SistemikSkleroz #JuvenilSkleroderma @saglikbakanligi @sinan.dagistangolf

Eskişehir Web Tasarım