PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

24-30 NİSAN DÜNYA AŞI HAFTASI - 2021.04.24

Dünya Aşı Haftası

Bağışıklama çalışmalarının güçlendirilmesi ve her yaştan insanın korunmasının sağlanması, hastalandıktan sonra bir çözüm aramak yerine hastalanmamayı amaçlayan koruyucu sağlık sisteminin temel hedefidir. Hastalıklara karşı aşılanma da bunun en temel aracıdır.

Hastalıklarımız nadir ve karmaşık bir yapıya sahiptir. Enfeksiyonlar nedeniyle karşılaşabileceğimiz sağlık sorunları ölümcül olabilecek boyutta hastalıklarımızı kolaylıkla işin içinden çıkılmaz bir hale sokabilir.

Basit bir aşı ile önlenebilecek #ZATÜRRE veya #GRİP zaten sıkıntılı olan solunum yollarımızı olumsuz etkileyebileceği gibi bağışıklık sistemimizde açtıkları gediklerle başka enfeksiyonlar için de zemin oluştururlar.

Yaşam kalitemizi korumak için doktorlarımızın gerekli gördüğü aşılarımızı lütfen zamanında olmayı unutmayalım.

#DünyaAşıHaftası #WorldImmunizationWeek #Aşı #Aşılanma #SağlıkİçinAşı #Bağışıklık #AşıHayatKurtarır #PAHSSc #Sağlık #AkciğerNakli #EisenmengerSendromu #GörünmezEngellilik #GörünmezHastalık #idiyopatikPulmonerFibrozis #KalpAkciğerNakli #KronikHastalık #NadirHastalık #Nefes #OrganBağışı #OrganBağışındaBelçikaModeli #OrganNakli #Otoimmün #OtoimmünHastalık #PulmonerHipertansiyon #Raynauds #SistemikSkleroz #Skleroderma #KoruyucuSağlık

Eskişehir Web Tasarım