PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

DERNEĞİMİZ ÜYELERİNDEN AKCİĞER NAKİLLİ PAKİZE VE ABLASI ORGANLARINI BAĞIŞLADI - 2021.06.24

Değişim kendimizden başlar! Biz organ nakilliler, organ bağışının ne demek olduğunu, çok iyi biliriz.

Derneğimiz üyelerinden Pakize Can, Akciğer Nakli sonrası kontrolleri için gittiği Ankara Şehir Hastanesi'nde Organ Nakli Koord. Aslı Karagül hanıma da uğrayarak, ablasıyla birlikte organlarını bağışladı. Bu örnek davranışlarından dolayı kendilerini kutluyoruz.

Sizlerde Covid19 aşısı olmaya gittiğinizde veya kontrole bşr 5 dk. zaman ayırarak organlarınızı bağışlayabilirsiniz

Her 17 dk. 1 kişi organ nakli gerektiren bir durumla karşı karşıya kalıyor. 2.000'i çocuk yılda 30.000 kişi her yıl organ bekleme listelerine giriyor. Neredeyse 14 yaşın altındaki çocuklara organ bağışında bulunulmuyor!

Beyin ölümünüz tıbben kesin vefattır. Vefatınızdan sonra hiç tanımadığınız kişilerin süper kahramanı olmak sizin tercihiniz. Hepinizi organ bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Organlarınız toprak değil can olsun.

#1Bağış8Yaşam #AkciğerNakli #GörünmezEngellilik #GörünmezHastalık #AksiBeyanEdilmedikçe #KalpAkciğerNakli #KronikHastalık #NadirHastalık #OrganBağışı #OrganBağışındaBelçikaModeli #OrganNakli #OrganBağışıHayatKurtarır #PresumedConsentOrganDonation #Umut #VarsayilanOnam #VarsayılanOnam #VarsayilanRiza #VarsayılanRıza #VarSayilmisOnamSistemi #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #VarSayilmisRizaSistemi #PAHSSc #BeyinÖlümü #Bağış #Hayat #Can @ankarasehirhast #ankarabkm #aslıkaragül @ankarailsaglik @saglikbakanligi @tcailesosyal @tcbestepe @pakizecann

Eskişehir Web Tasarım