PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

BUGÜN İSTANBUL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDEYDİK - 2022.07.27

 

Pulmoner Rehabilitasyon Nedir?
Pulmoner Rehabilitasyon, ya da diğer adıyla Solunum Terapisi; uzun süredir solunum hastalığı olanlar için ilaç tedavilerine ek olarak uygulanan bir tedavi programıdır. Eğer uzun süreli akciğer hastalığı ya da başka nedenli solunum probleminiz varsa, nefes darlığını fazla hissetmiyor olsanız bile, giderek hareket etmeniz veya normal günlük aktivitelerinizi yapmanız güçleşir. Çok kolay yorulur ve sıklıkla dinlenmek zorunda hissedersiniz.
Pulmoner Rehabilitasyon tedavisi ile doğru nefes alma teknikleri sayesinde nefes darlığınızla başa çıkabilmeyi öğrenebilir ve kontrollü egzersiz tedavileri ile aynı zamanda kendinizi daha güçlü ve sağlıklı hissedebilirsiniz.
Akciğer Nakli sonrası yapılan Pulmuner Rehabilitasyon hastaların akciğer kapasitelerini arttırmakta ve sağlıklı ve dinç olmalarını sağlamaktadır.
Avrupanın en büyük hastanesi olarak yeni açılan , Sağlık Bakanlığı Bahçelievler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi ve çalışanlarına PAHSSc Derneği adına teşekkür ederiz.

#1Bağış8Yaşam #Paylaşmak #AkciğerNakli #EisenmengerSendromu #GörünmezEngellilik #GörünmezHastalık #idiyopatikPulmonerFibrozis #KronikHastalık #KTEPH #NadirHastalık #Nefes #NefesAldıkçaUmutVar #OrganBağışı #OrganNakli #PulmonerHipertansiyon #PulmonerArteriyelHipertansiyon #PulmonerRehabilitasyon #Raynauds #Sağlık #pahssc #SistemikSkleroz #Skleroderma #Egzersiz @⁨aygunn.aygun @pahsscdernegi

Eskişehir Web Tasarım