PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

ORGAN BAĞIŞ REKORTMEN RAHMETLİ OP. DR. TİMUR DİDİNEN, PAHSSC HATIRA ORMANINDA BİZLERE "NEFES" OLMAYA DEVAM EDİYOR - 2022.08.12

3 yıldır böbrek bekleyen Organ Bağışı rekortmeni Sayın Op. Dr. Timur Didinen vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Allah'tan rahmet, camiaya, ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Sayın Op. Dr. Timur Didinen, PAHSSc Hatıra Ormanında bizlere "#Nefes" olmaya devam ediyor.

https://www.pahssc.org.tr/hatira-ormani


Ülkemizde her yıl yaklaşık 2.000 çocuk toplam 30.000 kişi organ bekleme listesine giriyor. Bir başka deyişler her 17 dakikada 1 kişi, hastalık veya kaza sonucunda organ nakli gerektiren bir durumla karşı karşıya kalıyor!

Organ bekleyenler çaresiz değiller! Çareleri sadece bizleriz. #SEN, #BEN, #O, herkesi organ bağışında bulunmaya davet ediyoruz.

PAHSSc Hasta Derneği

#Repost @iyilikicimizde with @let.repost
• • • • •
Binlerce hasta O’nun aldığı bağışlar ve temin ettiği organlarla hayata tutundu. Ancak, kronik böbrek yetmezliği ve diyaliz ile mücadele ederken kendisine uygun bir organ maalesef bulunamadı. Ve bir güzel insan aramızdan ayrıldı.
Değerli Hocamıza Allahtan rahmet ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

İyilik İçimizde Derneği Yönetim Kurulu

#PAHSScHatıraOrmanı #BirFidanNefesdeBizden #TimurDidinen #OrganBağışı #OrganBağışıHayatKurtarır #BağışlaTürkiyem #OrganNakli #PAHSSc #Donor #Donör #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #OrganBağışındaBelçikaModeli #VarsayılanOnam #VarsayılanRıza #AksiBeyanEdilmedikçe #1Bağış8Yaşam #Organ #YaşamHakkı @bursabkm @organnaklivakfi @onkodtr @cekirgedh @bursasm

Eskişehir Web Tasarım