PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

ORGAN BEKLEYEN ADAY VE YAKINLARI GÖRÜNÜR OLUN, OTOBÜS BEKLER GİBİ EVDE OTURUP ORGAN BEKLEMEYİN, FARKINDALIK YARATIN! - 2022.11.05

 

PAHSSc Derneği üyeleri “Organlar toprak olmasın” diyerek farkındalık oluşturmaya devam ediyorlar.
 
Maltepe Piazza AVM'de Kartal Koşuyolu Organ Nakli Koordinatörlerinden Azize GÖKTÜRK hanımın yanında yer alarak destek vermeye giden Mehmet SEYMAN bey, tüm organ nakli aday ve yakınlarını evlerinde oturup, otobüs bekler gibi organ beklemek yerine, farkındalık çalışmalarında görünür olmaya ve destek vermeye davet etti.
 
Organ bekleyenler için haftasonu, bayram seyran demeden çalışan tüm organ nakli koordinatörlerimize ve donörlerimize her zaman minnet duyuyor ve teşekkür ediyoruz.
 
Değişim kendimizden başlar. Sizlerde hastaneye yolunuz düştüğünde veya gördüğünüz organ bağışı standlarında bir 5 dakikanızı ayırarak, organlarınızı bağışlayabilirsiniz, hiç tanımadığınız kişilerin süper kahramanı olabilirsiniz.
 
Organlarımız toprak değil #CAN olsun
 
Unutmadan, her 17 dakikada 1 kişi, hastalık veya kaza sonucunda organ nakli gerektiren bir durumla karşı karşıya kalıyor!
 
Kasım'da Organ Bağışı Farklıdır diyerek herkesi organ bağışında bulunmaya davet ediyoruz.
 
Organ bekleyen aday ve yakınları görünür olun, otobüs bekler gibi evde oturup organ beklemeyin, farkındalık yaratın!
 
#BağışlaTürkiyem #OrganNakli #OrganBağışı #OrganBağışıHayatKurtarır #PAHSSc #Donor #Donör #AkciğerNakli #VarsayılmışRızaSistemi #VarsayılmışOnamSistemi #OrganBağışındaBelçikaModeli #VarsayılanOnam #VarsayılanRıza #KasımdaBağışBaşkadır #AksiBeyanEdilmedikçe #1Bağış8Yaşam #Organ #DeğişimkendimizdenBaşlar #Minnettarız #Teşekkürler @gktrkazize @mehmetseyman2126 @kosuyolueah
Eskişehir Web Tasarım