PAHSSc, Nadir Hastalıklar Gününü Destekliyor

ÜYELERİMİZDEN YILMAZ SAVAŞÇI, KIDEMLİ SKLERODERMA VE PAH HASTASI SAYIN SEVDA ÖRER ŞENCAN HANIMA GEÇMİŞ OLSUN - 2023.03.25

 
Üyelerimizden yılmaz savaşçı, kıdemli Skleroderma ve PAH hastası Sayın Sevda Örer Şencan hanım, yakalandığı akciğer kanseri için geçirdiği ameliyatla yeniden sağlığına kavuşmuştur.
 
Böylesi zor ve karmaşık hastalıklarda çoğu zaman ileri tetkikleri yapmak bile, içerdikleri risklerden ötürü çok mümkün olmayabiliyor.
 
Yaşadığı tüm zorluklara rağmen pes etmeden, hepimize örnek mücadelesiyle Sayın Şencan hanıma, kendisine tedavi yolculuğunda deneyimleri ve özveriliyle eşlik eden Sayın Prof. Dr. Nesrin Moğulkoç hocamıza, her şeye rağmen bu riskli ameliyatı yapmayı kabul edip ve başarıyla gerçekleştiren Sayın Prof. Kutsal Turhan ve Prof. Dr. Özgür Samancılar hocalarımız ile ekiplerine teşekkür ediyoruz.
 
Sayın Şencan hanıma, doya doya torun sevip, koklayabileceği, sağlıklı bir yaşam dilerken, bu tedavi yolculuğunun kahramanlarına, hepimize örnek mücadeleleri için sembolik bir armağan sunmayı istiyoruz.
 
PAHSSc Hatıra Ormanımıza sizlerin adınıza bağışladığımız fidanlar ile şimdi hepimize #NEFES oluyorsunuz.
 
PAHSSc Ailesi,
#Skleroderma #PulmonerHipertansiyon #AkciğerKanseri #NadirHastalık #Umut #BaşarıHikayesi @sevdasencn @nesrin.mogulkoc @kutsalturhan @profdrozgursamancilar_ #Teşekkürler #PAHSScHatıraOrmanı
Eskişehir Web Tasarım